Уейн Рууни смята ерата на Меси и Роналдо за приключила, назовава новия най-добър играч в света


Уейн Рууни смята ерата на Меси и Роналдо за приключила, назовава новия най-добър играч в света
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

8561 0

Легендарният играч на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни смята, че ерата на Лионел Меси и Кристиано Роналдо вече е приключила. Той дори посочи двамата играч, които ще заменят световните величия, а именно Килиан Мбапе и Ерлинг Холанд. 

"Холанд е най-добрият играч в света"

"Наблюдаваме ерата на Лионел Меси и Кристиано Роналдо от дълго време. Сега наред са Килиан Мбапе и Ерлинг Холанд. Ерлинг е истински талант. Трябва да се насладите на възможностите му дори с фланелка на Манчестър Сити. Много рядко се вижда такъв резултатен футболист", каза Рууни пред The Times.

"Ерлинг Холанд е най-добрият футболист в света в момента. Лионел Меси е най-великият, но в този момент никой не играе по-добре от нападател, който – въпреки че самият аз счупих рекорди на тази позиция – спира дъха ми с нивото, което достига. Той е най-добрият в света заради числата, които достига, представянето, което показва, и манталитета, който има".

22-годишният Ерлинг Холанд има 42 мача за Манчестър Сити през този сезон, като отбеляза 48 гола и направи 6 асистенции. 24-годишният Килиан Мбапе има 37 мача за ПСЖ, като отбеляза 34 гола и направи 9 асистенции. А Холанд е все по-близо до рекорд на Роналдо в Шампионска лига за голове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички