Роналдо продал порше с 50% по-евтино, за да получи телефона на певица


Роналдо продал порше с 50% по-евтино, за да получи телефона на певица
Снимка: Getty Images/Guliver

7621 0

Още по време на първия си период в Манчестър Юнайтед звездата Кристиано Роналдо си е падал сваляч и е ухажвал известни дами на Острова. Това разкри бившият масажист в английския гранд Род Торнли, който е намирал телефоните на две певици за португалския нападател.

Историята от 2009 година разказва, че след тренировка Торнли е гледал шоуто "X-Factor" в компанията на Роналдо. Когато на екрана се появила певицата от "Pussycat Dolls" Кимбърли Уайът, футболистът е попитал коя е тя и е поискал от масажиста да намери телефонния ѝ номер.

Торнли е свършил услугата, а в знак на благодарност Роналдо му е обещал, че в края на сезона, преди да премине в Реал Мадрид, ще му продаде своето порше за 60 000 паунда с 50% по-евтино.

"Отне ми 10 минути да намеря номера ѝ. Когато сезонът приключи, отидох при Роналдо, за да го питам дали си спомня нашата уговорка. Той каза: "да". Дадох му 30 000 паунда, а на следващия ден продадох колата за 60 000. Това лято имах страхотна ваканция на Малдивите", споделя британецът в подкаста "Under the Cosh".

Масажистът не знае дали Кристиано и Кимбърли са излизали на среща, но сподели, че звездата му е искал номера и на певицата Дани Миноуг, с която са излезли на няколко срещи, но не се е стигнало до връзка. Появиха се слухове за първи проблеми във връзката на Роналдо с Джорджина Родригес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички