Удар по реномето на Хари Магуайър: Взимат му капитанската лента в Манчестър Юнайтед


Удар по реномето на Хари Магуайър: Взимат му капитанската лента в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

2174 0

Още един удар по реномето си е напът да понесе централният бранител на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър. Ролята на английския национал при "червените дяволи" става все по-маловажна, въпреки че има вече цели 175 официални двубоя за клуба.

След като постепенно загуби титулярното си място и вече рядко попада сред 11-те на Ерик тен Хаг за ключови сблъсъци, сега на Острова информират, че той ще позагуби и от лидерската си роля.

Това ще стане факт, след като капитанската лента му бъде отнета. Имаше спекулации, че това ще се случи още преди година (преди старта на миналия сезон), но все пак поради липса на алтернативи този ход се отложи. Едно от спряганите имена в момента пък е Каземиро.

Не липсват кандидати, които са спрягани с интерес към 30-годишния бранител, но той далеч не настоява за трансфер, въпреки че е наясно, че редовно няма да попада в плановете на Ерик тен Хаг. "Червените дяволи" вече се разделиха с играч, който е в клуба дори от доста повече време.

Става въпрос за стража Давид де Хеа, който прекара на "Олд Трафорд" над 10 години. По този повод ас на Манчестър Юнайтед жегна фенове и ръководство за напускащия Де Хеа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички