Верстапен посочи на кой футболен тим е фен и сравни Ред Бул с Манчестър Сити


Верстапен посочи на кой футболен тим е фен и сравни Ред Бул с Манчестър Сити
Снимка: Getty Images

2535 0

Пилотът на Ред Бул Макс Верстапен призна кой футболен отбор подкрепя в Англия. Освен това той коментира състоянието на нидерландския национален отбор и се сравни с Манчестър Сити.

"Във Висшата лига подкрепям Манчестър Юнайтед, но не съм някакъв много запален фен. Наслаждавам се, когато гледам хубав мач, когато играят добър футбол. Мисля, че Висшата лига е най-добрата в света, там играят много впечатляващи футболисти", заяви пилотът пред talkSPORT.

"Мисля, че Сити печели твърде много, но същото може да се каже и за Ред Бул. Други трябва да се подобрят. Що се отнася до националния отбор, сега отборът не е в добра ситуация. Като ниво играта на отбора не оправдава очакванията. Надявам се с връщането на Куман нещата да се наредят", допълни Верстапен.

"Разбира се, че съм фен на националния отбор, но все пак оставам реалист. Нидерландия не е най-добрият отбор в света като състав. Но в съвременния футбол не е задължително да имате звезди, за да постигате успех. Най-важното е да подобрите играта от тактическа гледна точка", уверен е шампионът във Формула 1. А ето кой очаква Верстапен да премине във Ферари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички