Неловко: Звезда на Манчестър Юнайтед се изложи жестоко при сбогуването си с Давид де Хеа (СНИМКА)


Неловко: Звезда на Манчестър Юнайтед се изложи жестоко при сбогуването си с Давид де Хеа (СНИМКА)
Снимка: GettyImages

4750 0

Манчестър Юнайтед се раздели с клубната си легенда Давид де Хеа в събота. Двете страни обявиха официално решението си, след като не съумяха да постигнат споразумение за нов договор.

Оттеглянето

Така контрактът на именития страж изтече, а той напусна "Олд Трафорд" като свободен агент. С екипа на английския гранд испанецът има на сметката си записани 545 мача, в рамките на които триумфира веднъж във Висшата лига, Лига Европа, ФА Къп, два пъти с Купата на Англия и на три пъти със Суперкупата на страната.

Клубът и играчът публикуваха емоционални думи в социалните мрежи по повод раздялата си. Това сториха и немалка част от съотборниците на вратаря, сред които и една от най-големите звезди в лицето на Маркъс Рашфорд.

Комична издънка

Именно англичанинът обаче се изложи жестоко в опита си да се отличи с оригинална публикация онлайн. В своя "Инстаграм" профил нападателят пусна пост с текст, гласящ: "Беше тук от пробива ми. Успех със следващата стъпка, братко мой".

Феновете обаче съзряха нещо далеч по-любопитно в написаното. В началото на въпросното съобщение Рашфорд бе забравил да изчисти "Идеи за описание", каквито е потърсил онлайн за публикацията си, която изглежда го е затруднила и принудила да потърси помощ.

Комичната случка бързо обиколи социалните мрежи и стотици подигравки "заваляха" под въпросната снимка. Това принуди Рашфорд да ограничи възможността за коментиране. Запалянковците от своя страна просто се преместиха под последния пост на футболиста, където продължиха да му се присмиват.

А коя страна-съседка на България скоро може да си осигури подписа на Де Хеа?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички