Томас Тухел "размаха пръст" на феновете на Челси заради "Роман Абрамович"


Томас Тухел "размаха пръст" на феновете на Челси заради "Роман Абрамович"
Снимка: Getty Images

2932 0

Вчера, 5 март, Челси разгроми Бърнли като гост във Висшата лига, но след края на срещата старши треньорът на "сините" Томас Тухел не бе доволен от своите фенове, тъй като преди първия съдийски сигнал те започнаха да скандират името на доскорошния си собственик Роман Абрамович, вместо да 'спазят' минутката за аплодисменти в подкрепа на Украйна:

"Това не бе моментът за подобни скандирания. Когато важен човек за даден клуб почине, ние му отдаваме почит с минута мълчание. Феновете ни не избраха точния момент, в който да отправят това послание. Това бе момент, в който показвахме уважение към загиналите", каза немецът пред журналисти и добави:

"Ние като клуб вече сме заели позиция и се надявам и феновете ни да бъдат с нас в тази минута на аплодисменти. Правим това в подкрепа на Украйна. Няма как човек да има различно мнение в тази ситуация. Украинците имат нашата подкрепа и ние стоим зад тях. Няма нужда от други послания в момента".

*Всичко за конфликта между Русия и Украйна и влиянието му върху спортния свят, можете да четете в специалния раздел на SportLive.bg (последвайте линка)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички