Търпението се изчерпа: Арсенал слага край на отношенията с бивш "номер 1" в състава си


Търпението се изчерпа: Арсенал слага край на отношенията с бивш "номер 1" в състава си
Снимка: Getty Images

23060 0

Арсенал е готов да прекрати договора на Никола Пепе, след като не успя да освободи крилото преди затварянето на трансферния прозорец. "Артилеристите" не съумяха да намерят купувач за своя 28-годишен нападател въпреки интереса от клубове от Саудитска Арабия и Турция.

Време ли беше?

Според "Daily Mail" отборът от Северен Лондон е на ръба да разтрогне договора на Пепе, тъй като не успя да го трансферира. В момента бившият футболист на Лил има още една година от договора си с тима от "Емирейтс".

Националът на Кот д'Ивоар прекара целия минал сезон под наем в отбора от Лига 1 - Ница. По време на престоя си във френския тим той вкара осем гола и даде една асистенция в 28 изяви във всички състезания.

С присъединяването си през 2019 година Никола Пепе се превърна в най-скъпия футболист на Арсенал тогава. Той бе привлечен от Лил за сумата от 72 милиона паунда. В 112 изяви той вкара обаче само 27 гола и добави 21 асистенции към актива си. За мнозина нападателят не оправда очакванията и е редно "топчиите" да се разделят с него.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Юнайтед продължава да плаща заплатата на нежелан футболист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички