Тъкмо подписал: Новата звезда на Манчестър Юнайтед Мейсън Маунт разочарова феновете (ВИДЕО)


Тъкмо подписал: Новата звезда на Манчестър Юнайтед Мейсън Маунт разочарова феновете (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

14719 0

Не отне дълго време на новата звезда в редиците на Манчестър Юнайтед - Мейсън Маунт, да си спечели негативни мнения. Полузащитникът бе обявен за предател от голяма част от феновете на Челси след новината за трансфера, а сега изглежда готов да си навлече гнева и на тези на новия си клуб.

Случката

В социалните мрежи бе разпространено видео, на което се вижда как късно вечер англичанинът бива следван от няколко запалянковци, желаещи силно неговия автограф. Те обаче така и не се сдобиват с него, след като получават категоричен отказ.

Халфът видимо не бърза, а тълпа липсва. Въпреки това обаче, той избира да не сбъдне желанието на привържениците и да ги разочарова с отговора си. Това не е първият подобен случай. Преди дни отново той бе под светлините на прожекторите, подминавайки небрежно струпала се голяма група фенове, желаеща внимание. Маунт не обяснява защо действа по подобен начин спрямо тях, но и не премълчава позицията си.

Отговорът

"Знаете, че няма да ги подпиша. Извинявайте, момчета. Не съм давал автографи последните 3 дни, така че не знам защо продължавате да се връщате", казва той в движение към младоците.

Маунт взе участие в първата си среща с червената фланелка на 12-ти юли при победата с 2:0 над Лийдс в приятелски мач в Норвегия. Той записа 45 минути на терена преди да бъде заменен на полувремето.

Три причини защо Маунт ще преобрази играта на Манчестър Юнайтед!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички