Освен Кристиано Роналдо: Маунт посочи друга легенда на Юнайтед, която го вдъхновява


Освен Кристиано Роналдо: Маунт посочи друга легенда на Юнайтед, която го вдъхновява
Снимка: GettyImages

4696 0

Най-новото попълнение в редиците на Манчестър Юнайтед - Мейсън Маунт, наскоро разкри, че се възхищава на Кристиано Роналдо. В същото време обаче той сподели, че има още един легендарен футболист на "дяволите", на който британецът се опитва да подражава.

Кой е футболистът?

Мейсън Маунт разкри, че се опитва да подражава и на предшественика на номер 7 в Юнайтед - Дейвид Бекъм, който се превърна в клуба икона по време на дните си на "Олд Трафорд".

"Имах много вдъхновения като по-малък, разбира се - Кристиано Роналдо, но освен него, се опитвам да подражавам на Бекъм. Бекс също беше огромно мое вдъхновение, израснал с неговите свободни удари и бях във възторг от техниката, която влага в тях всеки път", категоричен е Маунт.

И Бекъм, и Роналдо са може би двама от най-добрите номер 7, които Манчестър Юнайтед е имал през XXI век. И двамата играчи преминаха в Реал Мадрид, след като постигнаха редица успехи на "Олд Трафорд".

Мейсън Маунт ще се надява да последва техните стъпки в клуба. През изминалата кампания той не се представи добре в Челси, регистрирайки само три гола и шест асистенции в 35 мача за тима от Западен Лондон.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Къде се нарежда Мейсън Маунт сред най-скъпите покупки на Юнайтед?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички