"Тук сте с причина"! Как Лампард надъха Челси за мача с Реал Мадрид след загубата от Уувс


"Тук сте с причина"! Как Лампард надъха Челси за мача с Реал Мадрид след загубата от Уувс
Снимка: Getty Images

2775 0

Челси загуби с 0:1 гостуването си над Уулвърхямптън в мач от 30-ия кръг на Висшата лига в събота. "Сините" обаче нямат време за размисли, защото на вратата чука Реал Мадрид.

Лондончани се изправят срещу "кралския клуб" в първата битка помежду им от 1/4 финалите на Шампионска лига. Срещата ще се състои в сряда (12-ти април) на "Сантяго Бернабеу".

Легендата на клуба Франк Лампард, който временно замени уволнения Греъм Потър, на по-висок тон, използва момента след поражението да надъха своите възпитаници за предстоящото предизвикателство.

"Ако сте притеснени, не идвайте. Играчите не трябва да бъдат. За тях да подпишат с Челси е възможност. Всеки играч в този състав дали Матео Ковачич, който е спечелил 2 Шампионски лиги и играл на полуфиналите и финалите на световно, или Мудрик, е извървял път, за да стигне до тук. Тук сте с причина", заявява в съблекалнята наставникът, цитиран от "Football.London".

За мача с Уувс и този с "кралете"

"Изправихме се срещу отбор, който беше много агресивен и може би вторите топки и единоборствата бяха неща, в които не се представихме много добре. Нямам проблем да го кажа, защото трябва да бъде казано, да го осъзнаем и да се справим с него.

В сряда ще бъде напълно различен мач, но тези неща важат под една или друга форма. Имаме няколко дни да възстановим, да се подготвим и да излезем отново", завършва речта на Лампард.

Докато Франк Лампард се мъчи с несгодите в Челси, Потър отпуска в прекрасен курорт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички