Същият Челси: Нова загуба - неуспешен повторен дебют за Лампард срещу Уулвс (ВИДЕО)


Същият Челси: Нова загуба - неуспешен повторен дебют за Лампард срещу Уулвс (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

914 0

Легендата на клуба Франк Лампард се завърна начело на Челси със загуба като гост на Уулвърхемптън. "Вълците" надделяха с минималното 1:0 и по този начин стигнаха 12-ото място с 31 точки след прогрес от четири места. "Сините" пък остават 11-и с 39 пункта.

Привържениците на лондончани станах свидетели на пореден двубой, в който техният тим играе по-добре и заслужава победата, но по една или друга причина не успя да материализира положенията си.

Челси имаше предимство по всеки показател на терена и контролираше събитията през значително по-голям период от време. Въпреки това домакините успяха да измъкнат трите точки чрез Матеус Нунес с гол още в 31-вата минута.

Тогава изчистена с глава топка от бранител на Челси стана удобна за него в наказателното поле. Той подготви тялото си в перфектна позиция и нанесе мощен изстрел по диагнала, който беше неспасяем.

След получения гол Челси не можа да реагира и записа 11-а загуба за сезона в шампионата. В следващия кръг "сините" приемат Брайтън, докато Уулвърехмптън отново играят у дома, но срещу Брентфорд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички