Ще въведе ли Франк Лампард отново бруталните си глоби в Челси? (СНИМКА)


Ще въведе ли Франк Лампард отново бруталните си глоби в Челси? (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

1782 0

Първият престой на Франк Лампард в Челси ще бъде запомнен най-вече с налагането на таланти като Мейсън Маунт, Рийс Джеймс и още други футболисти от "синята" академия. Веднага след завръщането си на "Стамфорд Бридж" обаче в социалните мрежи започнаха да се разпространяват снимки на умопомрачителните глоби на британския специалист, които той въведе в първия си престой като мениджър.

Бруталните глоби на Лампард

Бележката с глобите, която бе поставена в рамка и окачена на стената, показваше списък с умопомрачителни глоби, с които играчите на Челси биват наказвани, ако не спазват правилата на легендарния футболист.

Най-фрапираща е била глобата за закъснение на тренировка. Тогава всеки, който е закъснявал е трябвало да плати сума от 20 хиляди паунда. Лампард е глобявал своите възпитаници с по 500 паунда на минута за закъснение на отборните срещи, както и с 2500 паунда за закъснение в ден на мач.

Ще въведе ли тези правила отново Лампард?

Феновете на "сините" вярват, че Лампард отново трябва да въведе съответните глоби. Много от почитателите на клуба са на мнението, че тези правила изграждат характер и отношение към професията не само извън терена, но и на него.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какви бяха първите думи на завърналия се на "Стамфорд Бридж" Франк Лампард.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички