Тухел Тухел: Новините за Суперлигата повлияха на играчите на Челси


Тухел Тухел: Новините за Суперлигата повлияха на играчите на Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

1095 0

Мениджърът на Челси Томас Тухел заяви, че новините около създаването на Суперлигата без съмнение са повлияли на играчите във вчерашния мач срещу Брайтън (0:0). Двубоят от 32-и кръг на Премиършип се игра на стадион "Стамфорд Бридж" в Лондон, където преди срещата се бяха събрали хиляди фенове, за да протестират срещу участието на "сините" в Суперлигата.

"Разочаровани сме. Искахме да запишем победа и да се изкачим на трето място след този мач. Не ни се удаде да го направим и ни провървя, че не загубихме. Допускахме грешки, изглеждахме уморени, морално изтощени. Те се защитаваха много агресивно и ние не можехме да използваме топката и да създаваме положения.

Действахме небрежно, когато наистина печелихме топката. На мен ми повлияха новините около Суперлигата, мисля, че на футболистите също. Ние говорихме само за Суперлигата преди мача и никой не споменаваше самия мач", сподели Тухел, цитиран от ВВС. Челси заема четвърто място в класирането, изпреварвайки Уест Хям по допълнителни показатели. Брайтън е на 16-о място.

Късно снощи стана ясно, че Челси се готви да се оттегли от Суперлигата (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички