Тухел коментира до каква степен ще повлияе на Челси раздялата с Абрамович


Тухел коментира до каква степен ще повлияе на Челси раздялата с Абрамович
Снимка: Getty Images

1537 0

Руската инвазия в Украйна доведе до непосредствени последици за световния клубен шампион Челси. Руският магнат и собственик на "сините" Роман Абрамович е застрашен от санкциите срещу Русия, поради което той прибегна до гениален изпреварващ ход, с който предпази Челси.

Абрамович прехвърли управлението на Челси на попечителите на благотворителния фонд на "сините", където той не е част от борда. Така лондончани няма да пострадат при евентуални санкции към Роман Абрамович, който иначе има ключова роля за преговорите между Русия и Украйна.

Логичен е въпросът какво ще стане с един от най-добрите футболни отбори в света Челси, след като техният финансов благодетел се оттегли от управлението на клуба. Наставникът на "сините" Томас Тухел е ежедневно подложен на такива въпроси, като при една от последните си появи пред медиите даде яснота в каква степен раздялата с Абрамович ще окаже влияние.

"Смятам, че за мен като треньор на първия отбор това решение няма да промени твърде много в ежедневната работа. Комуникирам ежедневно с ръководството как да подобрим ситуацията в първия отбор и това няма да спре. Така че на дневна база не мисля, че ще се промени много за мен", каза Томас Тухел по отношение на решението на Абрамович.

Преди дни Тухел изпусна нервите си след непрестанни въпроси за войната в Украйна - вижте (ВИДЕО)!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички