"Труден въпрос": Хари Кейн отговори на слуховете за Манчестър Юнайтед и Байерн Мюнхен


"Труден въпрос": Хари Кейн отговори на слуховете за Манчестър Юнайтед и Байерн Мюнхен
Снимка: Getty Images

2176 0

Суперзвездата на Тотнъм - Хари Кейн, коментира накратко и неособено точно слуховете покрай себе си, свързващи го с евентуален трансфер в друг клуб. Голмайсторът на "шпорите" сподели, че остава фокусиран върху задълженията си с настоящия си отбор.

Различни информации свързват 29-годишния англичанин с преминаване в Манчестър Юнайтед или Байерн Мюнхен. В началото на седмицата обаче се появиха информации, че нападателят все пак ще поднови договора си с лондончани. 

"Това е труден въпрос. Нека видим какво ще се случи. Радвам се на това, което правя в момента. Удовлетворен съм от сезона, който правя. Чувствам, че това беше важна победа, нека видим. Радвам се на времето си във Висшата лига", коментира Кейн след успеха над Фулъм с 1:0, при който той реализира единственото попадение.

Кейн е част от Тотнъм още от сезон 2009/10 г. През годините той бе преотстъпван на няколко пъти, но се утвърди трайно в състава на "шпорите" през сезон 2012/13 г. За отбора той има на сметката си изиграни 415 мача, в които записва 266 гола и 62 асистенции. Въпреки това, той все още страда от липсата на какъвто и да е трофей с тима на сърцето си.

Ето какво е поредното постижение на Кейн с белия екип

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички