Подготвя се нова трансферна драма около Хари Кейн, Юнайтед го превръща в топ цел


Подготвя се нова трансферна драма около Хари Кейн, Юнайтед го превръща в топ цел
Снимка: Getty Images

3031 0

Манчестър Юнайтед ще опита отново да привлече нападателя на Тотнъм Хари Кейн, твърди Daily Mail. Мениджърът на "червените дяволи" Ерик Тен Хаг ще превърне Кейн в своя топ цел за лятото.

По всичко личи, че и през идното лято бъдещето на английския национал ще е сред най-обсъжданите теми.  Шефовете на Юнайтед вече са започнали да проучват подробностите, свързани с потенциален ход за Кейн в края на сезона. Източниците на изданието твърдят, че Кейн е готов да се присъедини към Юнайтед. Новина, която ще насърчи шефовете на Олд Трафорд.

29-годишният футболист влиза в последните 12 месеца от договора си в края на сезона. Тотнъм би искал да удължи настоящия договор на Кейн, но новите условия по-скоро не биха изкушили Кейн да преподпише. По какъв начин Тотнъм ще завърши сезона и най-вече дали ще се класира за Шампионска лига ще има огромно влияние върху решението на Кейн. 

"Шпорите" смятат да сложат цена от поне 85 млн. паунда за нападателя, като Даниел Леви дори може да увеличи исканото, ако е пред трансфер в пряк конкурент от Висшата лига.   "Червените дяволи" ще разгледат и още два опции за нови попълнения през лятото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички