Трой Дийни: Целих се в Ловрен вчера


Трой Дийни: Целих се в Ловрен вчера
Снимка: Guliver/GettyImages

1533 0

Капитанът на Уотфорд Трой Дийни заяви, че целенасочено е атакувал през зоната на Деян Ловрен във вчерашния двубой срещу Ливърпул. „Стършелите“ спечелиха с класическото 3:0 срещу лидера във Висшата лига и по този начин нанесоха първа загуба на мърсисайдци през сезона. Също така Уотфорд прекъснаха серията от 44 мача без поражение за Ливърпул в първенството.

В интервюто си за „Скай Спортс“ след двубоя Трой Дийни посочи причината за успеха на своя тим. „Ван Дайк е класа, той е един от петимата най-добри бранители в света, трудно е да играеш срещу него. Той е висок, бърз и силен. Без да се отнасям неуважително към Ловрен, той е по-слабото звено между двамата. Той се опита да се бори с мен след един от тъчовете и го излъгах. Опита се да се бори с мен без дори да гледа топката и това проработи отлично за нас, защото отбелязахме от тази ситуация“, заяви капитанът на Уотфорд.

Победата снощи бе изключително важна за тима от „Викърдж Роуд“, като те се изкачиха на 17-тата позиция в класирането и излезнаха извън зоната на изпадащите. А ето как футболните фенове в Англия реагираха на снощната загуба на Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички