Троен удар по Арсенал: Титуляр аут за дълго време, две трансферни цели се дърпат


Троен удар по Арсенал: Титуляр аут за дълго време, две трансферни цели се дърпат
Снимка: Getty Images

5048 0

Сезон 2023/24 г. във Висшата лига навлиза в своя разгар. С леки изключения, клубовете в челото на класирането са обичайните заподозрени. Един от тях е вицешампионът Арсенал.

"Артилеристите" дават сериозна заявка, че ще търсят с всички сили това, което изпуснаха на косъм през изминалата кампания - шампионската титла. Към момента те са четвърти с актив от 24 точки, на само 3 от върха.

Пътят за тях обаче няма да е никак лесен. Един от основните футболисти в редиците на Микел Артета няма да е на разположение дълго време. Томас Партей ще отсъства от терените поне до края на 2023-та година заради контузия.

Опциите пред Арсенал

Именно поради тази причина "топчиите" вече търсят нови варианти за полузащитата си, информира трансферният специалист Фабрицио Романо. От него става ясно, че халфът на Астън Вила - Дъглас Луис, оглавява листата на "червено-белите" от дълго време. Въпреки това, на "Емирейтс" гледат на подобна сделка през зимата като скъпа и сложна.

Мартин Субименди от Реал Сосиедад също е харесван от мениджъра на Арсенал. Той обаче желае да по-скоро да остане в настоящия си клуб, за да му помогне в битката за Топ 4 в Ла Лига.

Междувременно доскорошен партньор на Партей в средата не скри, че е плакал от радост при раздялата с "артилеристите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички