Трио от Юнайтед към Санчо: Извини се на Тен Хаг и спаси кариерата си!


Трио от Юнайтед към Санчо: Извини се на Тен Хаг и спаси кариерата си!
Снимка: Getty Images

2666 0

Трима съотборници на Джейдън Санчо в Манчестър Юнайтед са разговаряли с него и са го убеждавали да се извини на мениджъра Ерик тен Хаг, пише "ESPN".

Kaкто е известно, крилото пропусна мача от 4-ия кръг на Висшата лига срещу Арсенал на 3-ти септември, а треньорът обясни отсъствието му с това, че не го е впечатлил на тренировки. "В Манчестър Юнайтед трябва да сте на ниво всеки ден", каза нидерландецът.

На англичанина това не му хареса и с пост в Туитър той написа, че е бил изкупителна жертва дълго време и се чувства онеправдан. Той твърди, че се е влагал на тренировките и призова да не се вярва на всичко, което се пише. "Сигурен съм, че причините са други", допълва той. На 14 септември футболистът беше отстранен от отбора.

Трима съотборници на Санчо - Маркъс Рашфорд, Люк Шоу и Хари Магуайър, са се опитали да разрешат ситуацията. Те са посъветвали партньора си да се извини на треньора, за да спаси кариерата си в Юнайтед.

А междувременно, положението на крилото се влошава. На него му е било забранено да посещава всяко едно помещение на базата, принадлежащо на първия отбор, включително съблекалнята и столовата. Той тренира индивидуално и му е разрешено минимално взаимодействие със съотборниците. А ето кой топ клуб е готов да приюти Санчо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички