"Тези плешивци...": "Враг" на Кристиано Роналдо скочи да го защитава срещу Тен Хаг


"Тези плешивци...": "Враг" на Кристиано Роналдо скочи да го защитава срещу Тен Хаг
Снимка: Getty Images

1580 0

Доста любопитно изказване на Артуро Видал "разбуни духовете" около Манчестър Юнайтед. В момента отборът и без това е в много слаба форма и има недоволство сред привържениците. Видал пък сподели думи, с които немалка част от тях са съгласни.

Той разкритикува мениджъра на "червените дяволи" Ерик тен Хаг за решение от началото на неговия престой. Още с идването си наставникът показа, че Кристиано Роналдо няма да попада в плановете му винаги, което спомогна и за последвалия раздор в отношенията между двете страни.

Видал сподели, че всички плешиви са много интересни и сложни личности. Чилиецът се е изправял редица пъти срещу Роналдо и на клубно, и на национално ниво. Те дори бяха от двете страни на "Дерби Д'Италия", докато португалецът бе в Ювентус, а Видал - в Интер.

"Този треньор дойде и започна зле. Как така ще премахнеш Кристиано Роналдо? Такива са тези хора. Той (бел. ред. Кристиано) беше голмайсторът, а мениджърът го махна. Плешивците винаги са много сложни хора" - сподели Видал. А какво заяви Тен Хаг след последния мач на Манчестър Юнайтед?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички