Трима футболисти, които може да напуснат Ливърпул през зимата


Трима футболисти, които може да напуснат Ливърпул през зимата
Снимка: Getty Images/Guliver

6476 0

В последните няколко трансферни прозореца Ливърпул пазаруваше обилно и сега в състава на Юрген Клоп има играчи, които трябва да напуснат "Анфийлд". Част от футболистите на "червените" дори не са получавали шанс за изява през новата кампания и точно това може да доведе до раздялата им с мърсисайдци.

След като Натаниел Клайн пристигна от Саутхямптън в Ливърпул, той бе считан за един от най-успешните трансфери в последните години на "Анфийлд". В Англия го виждаха като перфектния заместник на Глен Джонсън и в националния отбор. Той изигра два отлични сезона с екипа на 18-кратните шампиони на Англия, след което получи контузия, дълго време не игра и загуби мястото си в отбора. През този сезон Трент Александър-Арнолд играе отлично, а интерес към Клайн не липсва. Лестър има най-голям шанс да привлече крайния бранител, който със сигурност ще търси тим, в който да играе редовно и да върне формата си.

Дивок Ориги изкара на "Анфийлд" много повече, от колкото всички предполагаха. Той рядко получава шанс за игра от Клоп, а желанието на голаджията е да остане в Англия. Най-добрият вариант за него в момента е новакът Уулвърхямптън, който предлага около 20 милиона паунда трансферна сума и титулярно място на белгиеца в състава.

КЛОП ИСКА ТРАНСФЕРНА ЦЕЛ ОТ ВРЕМЕТО СИ В БОРУСИЯ

Фабиньо бе привлечен през лятото от Монако и в първите три месеца в Англия изигра около 10 минути за новия си тим, тъй като имаше нужда от адаптация. Поради това се появиха спекулации за бъдещето му, а интерес има от Ювентус и Милан. Трудно се отказва на грандове от този калибър, но в последните срещи бразилският халф показва стабилна игра и играе все по-често за Юрген Клоп и Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички