Мане: Защо да не спечелим Шампионска лига през този сезон?


Мане: Защо да не спечелим Шампионска лига през този сезон?
Снимка: Getty Images/Guliver

954 0

Нападателят на Ливърпул Садио Мане смята, че неговият отбор има своите шансове да триумфира през този сезон в най-големия европейски клубен турнир. Сенегалецът подчерта, че "червените" правят всичко по силите си, за да стигнат отново до финала в турнира.

"Шампионската лига е мечта за всеки един играч по света. Това беше моята мечта - със сигурност", споделя Мане, връщайки спомените си от загубения финал по-рано през годината срещу състава на Реал Мадрид.

"През миналия сезон играх за първи път в Шампионска лига и ние създадохме страхотни спомени, които ще останат в моето съзнание завинаги. Играхме срещу много добри отбори и постигнахме впечатляващи резултати", добавя още Мане.

"Дадохме много от себе си, за да спечелим финала, но за жалост не успяхме. Това е част от играта. Сега се опитваме да забравим за това и да дадем всичко от себе си през този сезон, за да достигнем до финала отново", споделя Мане, правейки пауза с усмивка и добавя: "А защо да не го спечелим?"

СИНДРОМИТЕ "КАПИТАН" И "ЗВЕЗДА" - ДВАТА ПРОБЛЕМА В ИГРАТА НА ЛИВЪРПУЛ

Междувременно вратарят на Ливърпул Алисон Бекер направи интересно изказване, в което посочи главната причина за добрата му игра и сухите мрежи зад гърба му. Какво сподели бразилецът - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички