Барса прехвърли топката за Дембеле: Питайте Ливърпул, защо питате нас?


Барса прехвърли топката за Дембеле: Питайте Ливърпул, защо питате нас?
Снимка: Getty Images/Guliver

2004 0

Спортният директор на Барселона Хосе Сегура отказа да коментира появилите се спекулации през последните дни в английските медии, свързващи нападателя на каталунците Усман Дембеле с трансфер в английския Ливърпул.

"Ако сте получили информация от английската преса, питайте английската преса. Ако пък имате информация за Ливърпул, питайте Ливърпул", отговори лаконично Сегура пред испанското радио "Cadena Ser".

"Към днешна дата нямам нищо, което да ви споделя относно Дембеле и нямаме интерес да променяме каквото и да било. Вярно е, че имах срещи с агентите на Дембеле. Но аз имах три срещи с трима различни представители. Работата ми е да се срещам с представители, това са нормални неща", добави още Сегура.

"Няма никакъв проблем с Дембеле. Това са нормални неща за млад играч, който притежава огромен талант и е достигнал толкова голям отбор като Барселона с невероятни играчи и съотборници. Той не се е сблъсквал с това преди и му трябва време да се адаптира", смята спортният директор.

Междувременно стана ясно, че голямата звезда на Барселона Лионел Меси е пожелал от "блаугранас" да привлекат един от нападателите на мърсисайдци. Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички