Челси иска да продаде Антонио Рюдигер


Челси иска да продаде Антонио Рюдигер
Снимка: Getty Images/Guliver

2033 0

Централният защитник Антонио Рюдигер почти сигурно ще напусне Челси до края на трансферния прозорец. Пари Сен Жермен, Барселона и Рома вече се интересуват от немския национал, като той не изключва и трансфер в друг отбор от Висшата лига.

Френският шампион ПСЖ вижда Рюдигер като евтина опция, с която да подобри отбраната си през този трансферен прозорец, докато бившият му клуб Рома иска да го вземе като алтернатива на Крис Смоулинг. Барселона все още се въздържа от възможността да отправи оферта за немския футболист, след като Ерик Гарсия от Манчестър Сити е предпочитаният от тях избор за нов централен бранител. Рюдигер заяви, че е останал изненадан от решението на Франк Лампард да го остави извън стартовия състав на Челси в началото на настоящия сезон. Английският наставник пък разкри, че причината за оставянето на немския футболист извън групата на тима не се крие в личните взаимоотношения между двата, а в идването на Тиаго Силва на „Стамфорд бридж“, който предпочитан за титуляр в центъра на отбраната.

Челси се надява да продаде защитника до 5-ти октомври, когато затваря трансферният прозорец, но може да се наложи да се задоволи и с преотстъпване на Рюдигер под наем с опция за продажба в бъдеще. Рюдигер пък иска играе редовно, за да не загуби мястото си в немския национален отбор преди Евро 2021. А ето кои други футболисти могат да напуснат Челси в следващите дни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички