Един от популярните безработни мениджъри се надява на треньорската позиция в Манчестър Юнайтед


Един от популярните безработни мениджъри се надява на треньорската позиция в Манчестър Юнайтед
Снимка: Guliver/GettyImages

2728 0

Бившият наставник на Тотнъм Маурисио Почетино все още не се е отказал от желанието си да стане мениджър на Манчестър Юнайтед през следващия сезон. Аржентинският специалист продължава да е безработен, след като бе уволнен от президента на „шпорите“ Даниел Леви преди около 3 месеца и продължава да е в радара на червената част на Манчестър.

За момента обаче единственият вариант, при който „червените дяволи“ ще се разделят с Оле Гунар Солскяер, е ако тимът запише разочароващ край на сезона и не успее да се класира в топ 6. Американските собственици на отбора започнаха да се притесняват, след като Манчестър Юнайтед не играе в Шампионската лига през този сезон, а отделно тимът заема 7-мото място във Висшата лига, на 6 точки от 4-тия Челси. Ако се стигне до това „червените дяволи“ да пропуснат втори пореден сезон в най-елитния европейски клубен турнир, собствениците могат да прибегнат до назначението на Почетино.

Аржентинският наставник бе в родината си и в Испания през последните месеци, като е споменал пред приятели, че иска да си почине и да започне работа отново през лятото, като има желание отново да води клуб от Висшата лига. А вижте кой испански гранд пожела да бъде воден от Маурисио Почетино.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички