Ас на Испания и Сити: Не гледам футбол, не знам в колко започват мачовете ми


Ас на Испания и Сити: Не гледам футбол, не знам в колко започват мачовете ми
Снимка: Getty Images

7831 0

Испанският национал Аймерик Лапорт изненадващо призна, че не обича да гледа футболни мачове. Звездата на Манчестър Сити разкри, че когато има двубои с клубния си тим, дори не знае в колко часа започват те.

"Не съм фен на футбола. За да бъда честен, не обичам да гледам мачове. Съвсем искрено, когато играя за Сити, дори не зная в колко часа започва мачът. Когато някой от семейството ми ми звънне с въпроса: "Ей, в колко часа е мачът утре?", аз не зная", споделя защитникът, цитиран от "The Guardian".

Роденият във Франция футболист, който реши да стане национал на Испания, коментира възможните съперници на "Ла Фурия" в плейофите на Световното първенство по футбол. "Не съм гледал, не съм правил прогнози, абсолютно нищо", категоричен бе той.

В последния, трети кръг, от груповата фаза на Мондиал 2022 неговият тим играе с Япония. Засега иберийците заемат първо място в група "Е", като ако завършат на тази позиция, ще играят 1/8-финал с втория в група "F" (в момента там е разположен тимът на Мароко).

Ако завършат на второ място, ще се срещнат с първия в група "F" - Хърватия. А ето кой френски национал намекна, че гледа на футбола като на работа

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички