Тотнъм държи да вземе блестял на Мондиал 2022


Тотнъм държи да вземе блестял на Мондиал 2022
Снимка: Getty Images

1652 0

Тотнъм Хотспър обмисля да направи предложение към Борусия Мьонхенгладбах за вратаря Ян Зомер. Самият Антонио Конте харесва изявите на швейцареца и се надява да го купи, за да има Юго Лорис още по-сериозна конкуренция между гредите.

Самият Конте даде „зелена светлина“ по време на последния трансферен прозорец да бъде взет ббез пари Фрейзър Форстър от Саутхемптън. Двамата вратари на „шпорите“ обаче са на 35 и 34 години и кариерите им няма да продължат още много дълго.

Третият избор за Тотнъм е Брандън Остин, но американецът все още няма мачове за лондончани, като доскоро трупаше опит под наем в Орландо Сити.

Според Дийн Джоунс от Англия заради това Тотнъм иска да си осигури услугите на Зомер в бъдеще. 34-годишният швейцарец има 80 мача за своята страна и игра във всички пет на Световното първенство в Катар, където „кръстоносците“ стигнаха до осминафиналите.

Договорът на вратаря с Гладбах изтича в края на този сезон и от 1-и януари той спокойно може да води разговори с клубове извън Германия за евентуална сделка през лятото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички