Солскяер предупреди Манчестър Юнайтед: Една птичка пролет не прави


Солскяер предупреди Манчестър Юнайтед: Една птичка пролет не прави
Снимка: Getty Images/Guliver

1648 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер призова своите играчи да покажат постоянно добра игра като в мача с Лийдс от първия кръг на Висшата лига, спечелен от "червените дяволи" с 5:1. Юнайтед впечатли всички със звучната победа над историческия си съперник, но Солскяер предупреди своите възпитаници, че не трябва да позволяват нивото им да пада.

"Когато печелиш мачове, футболът ти носи наслада, но трябва да сме сигурни, че няма да полети в облаците на базата на един мач. Имаше големи заглавия в пресата и много похвали. Важното е в следващия мач да покажем още повече енергия и да сме дори още по-добри, защото една птичка пролет не прави", коментира Солскяер на днешната си пресконференция преди двубоя със Саутхемптън в неделя.

Норвежкият специалист разкри, че новите попълнения Джейдън Санчо и Рафаел Варан, както и нападателят Единсон Кавани, могат да играят срещу "светците". "Единсон и Рафаел вече участват в тренировките, навлизаме във все по-добра физическа форма. В неделя ще разберете кой ще започне мача, но те работят добре, имахме много добра седмица", каза Солскяер.

Саутхемптън приема Манчестър Юнайтед в мач от втория кръг на Висшата лига в неделя от 16:00 часа българско време. Двубоят ще можете да проследите НА ЖИВО в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички