Потър влезе в положение на феновете на Челси: Нормално е да са ядосани


Потър влезе в положение на феновете на Челси: Нормално е да са ядосани
Снимка: Getty Images

627 0

Мениджърът на Челси - Греъм Потър, наскоро заяви, че феновете няма как да не са ядосани след домакинската загуба на отбора с 0:1 срещу Саутхямптън. "Сините" претърпяха поражение от последния отбор в таблицата в последния си сблъсък във Висшата лига на 18 февруари.

Потър даде традиционната пресконференция преди сблъсъка на неговия отбор срещу Тотнъм в неделя (26 февруари). Той беше попитан за цялостната гневна реакция от страна на феновете в социалните мрежи, а също и на трибуните.

"Привържениците с право са разстроени, нормално е да са ядосани, защото загубихме у дома от Саутхямптън. Феновете споделят разочарованието си, когато са разстроени. Нищо не мога да кажа, което да накара привържениците, ако са против нас – да са с нас. Решението е просто - трябва да печелим футболни мачове", каза Потър пред медиите.

"Когато загубиш с 0:1 у дома от Саутхямптън, който е на дъното в лигата, трябва да очакваш феновете да изразят своята критика. След това е важно как се справяш с анализа на ситуацията и факторите, които довеждат до нея", добави британският специалист.

Челси излиза за задължителен успех срещу Тотнъм

"Сините" вече се готвят за гостуването си на Тотнъм. Момчетата на Потър се нуждаят от победа, с която да си върнат увереността и определено ще го направят, ако съумеят да сломят градския си съперник в Северен Лондон. Челси е на десетата позиция в класирането и не е вкусвал успех в лигата в четири поредни срещи.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Потър има три мача, за да си спаси работата в Челси?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички