Те са причината! Звездата на Челси Марк Кукурея разкри на какво се дължи кризата в клуба


Те са причината! Звездата на Челси Марк Кукурея разкри на какво се дължи кризата в клуба
Снимка: Getty Images

3320 0

Защитникът на Челси - Марк Кукурея, сподели собственото си мнение относно въпроса на какво се дължи невероятният спад във формата на "сините". Лондончани продължават да буксуват в английския елит, но според бранителя за това не са виновни само той и съотборниците му.

Лондончани се намират в серия от 4 мача без победа във Висшата лига. Последната такава дойде срещу Кристъл Палас през януари. Те заемат 10-ото място в класирането с едва 31 точки от 23 срещи. Всичко това се случва на гърба на пръснатите над 600 млн. паунда за трансфери по време само на настоящата кампания.

"Трудно е, защото претърпяхме много промени, много нови играчи. Мисля си, може би, че този сезон е моментът да започнем да изграждаме нова ера. За нас, мисля, че е много важно да играем в Шампионска лига", коментира Кукуря пред "GOAL" и продължи.

"Първата част от сезона не беше много добра, но вече нямаме оправдания. Трябва да тренираме усърдно, да се фокусираме върху печеленето на двубоите и завършването в топ 4 на Висшата лига.

Смятам, че това е добре за отбора (широчината в състава). Трябва да тренираме и да играем добре всеки път. Мисля, че конкуренцията е в полза на клуба. Отговорността кои да стартират е в треньора, докато ние трябва да сме готови да започнем всеки мач или да се включим като резерви. Мисля, че в момента трябва да оставим всичко на терена, да се подготвяме усърдно и след това работата ни е да сме готови за всяка минута", допълни още той.

На Челси предстои да се изправи срещу местния си съперник Тотнъм в двубой от Висшата лига. Той ще се състои в неделя (26.02)

Ето какво треньорът на "сините" Греъм Потър увери феновете на отбора за Кукурея

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички