Треньорите на Арсенал помагат на футболистите до поддържат форма, докато са в самоизолация


Треньорите на Арсенал помагат на футболистите до поддържат форма, докато са в самоизолация

891 0

Отборът на Арсенал бе поставен под карантина в края на миналата седмица. Причината е, че наставникът на „артилеристите“ Микел Артета даде положителен резултат на тест за COVID-19 миналия четвъртък. Това означава, че футболистите на Арсенал трябва да са в пълна изолация 14 дни от последния им контакт с Артета, което е било на тренировката на тима на 10-ти март.

Докато испанския мениджър се възстановява, футболистите ще тренират самостоятелно тази седмица и ще се постараят да бъдат във форма, въпреки че са по домовете си. Много от играчите имат фитнес зали в домовете си, а треньорите на Арсенал са им изпратили различни тренировъчни програми. Доставена е и допълнителна екипировка на тези, които се нуждаят от нея.

„Артилеристите“ се намират в неприятна ситуация, тъй като целият отбор е принуден да тренира, докато е в периода на самоизолация. Отборът прави всичко възможно, за да може футболистите да бъдат във форма, тъй като няма насрочена тренировка на тима до 25-ти март. А ето какво каза наставникът на тима Микел Артета по време на лечението си от вируса.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Легенда разсипа Уайлдър: Той просто не може да се боксира

Дионтей Уайлдър е роден с нокаутираща сила, която не може да се научи, но така и не разви техниката си и просто...

Реклама
Реклама