Представянето на Тиаго срещу Барса е сигнална лампичка за Ливърпул


Представянето на Тиаго срещу Барса е сигнална лампичка за Ливърпул
Снимка: Guliver/Getty Images

2246 0

Тиаго Алкантара бе един от най-добрите играчи на Байерн Мюнхен при разгромната победа на немския шампион в Шампионската лига с 8:2. Испанският полузащитник се оказа един от основните виновници за унижението на бившия си отбор на „Естадио да Луш“.

Тиаго Алкантара буквално изнесе играта на Байерн в полузащита на гърба си и показа защо треньорът на Ливърпул Юрген Клоп желае да го вземе в редиците си. Представянето на 29-годишния футболист срещу Барселона обаче може да се окаже по-скоро лоша, отколкото добра новина за мърсисайдци. Ливърпул преследва полузащитника от няколко седмици, но ако той покаже сходна игра и в двубоя срещу Олимпик Лион тази вечер, голяма част от по-големите тимове в Европа ще тропат на вратата на Байерн, питайки за Тиаго. Испанският полузащитник изрази желанието си да напусне немския тим и да предприеме ново предизвикателство, най-вероятно във Висшата лига.

Един от шефовете в Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге заяви, че от клуба са склонни да продадат халфа, но само при подходящата сума. Баварците искат 30 милиона евро за своя играч, но Ливърпул няма желание да плаща толкова за футболист, който скоро време ще стане на 30 години и ще бъде свободен агент след година. Това обаче може да се окаже проблем за мърсисайдци и Юрген Клоп да изпусне още един желан от него играч, както се случи преди няколко месеца с Тимо Вернер от РБ Лайпциг. А ето кой тим може да отмъкне Тиаго изпод носа на Ливърпул.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички