Тиаго пак е заявил пред съотборници, че иска да напусне


Тиаго пак е заявил пред съотборници, че иска да напусне
Снимка: Guliver/Getty Images

1763 0

Твърде вероятно е финалът в Шампионската лига да е бил последният мач на Тиаго Алкантара с екипа на Байерн Мюнхен. Халфът има още една година от договора си на „Алианц арена“, но вече изрази желанието си да напусне тима това лято.

Сериозен интерес към него проявява Ливърпул и през последната седмица „Мундо Депортиво“ твърдеше, че съвсем скоро 29-годишният играч ще премине на „Анфилд“. Сега мюнхенският вестник ‘Abendzeitung’ даде нова информация за бъдещето на Тиаго. Тимът на Байерн Мюнхен е организирал празненство след спечеления в неделя трофей от Шампионската лига, а испанският национал още веднъж е заявил пред своите съотборници, че иска да напусне. Ливърпул е мечтаната дестинация на Тиаго, но трансфер може да бъде осъществен, само ако тимът на Юрген Клоп плати исканите 30 милиона евро от баварците.

Изпълнителният директор на немския шампион Карл-Хайнц Румениге коментира ситуацията с играча пред ‘Bild’. „Четем много за Ливърпул, но те не са се свързали с нас. Вчера имахме среща с нашите футболисти, цялото му семейство беше там и се разходиха носталгично из „Алианц арена“. Изглеждаше ми, че Тиаго се сбогува с нас, той е взел решение за бъдещето си“, заяви Румениге. А ето защо Ливърпул трябва да побърза с взимането на Тиаго Алкантара.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички