Трансферната сага около Педро Родригес приключи


Трансферната сага около Педро Родригес приключи
Снимка: Getty Images/Guliver

2950 0

Крилото на Барселона Педро Родригес ще премине в Манчестър Юнайтед утре, категорични са основните медии в Испания и Англия. 

Тази вечер един от любимците на феновете на "Камп Ноу" ще изиграе последния си мач за каталуннците, като се очаква той да бъде титуляр за своя тим в реванша срещу Атлетик Билбао за Суперкупата на Испания. 

Веднага след срещата Педро ще хване чартърен полет за Острова, където в Манчестър ще изкара медицински прегледи утре. Очакванията са той да подпише 4-годишен договор с 20-кратните шампиони на Англия във вторник или в сряда. 

Родригес ще е на разположение на Луис Ван Гаал още за срещата от третия кръг на "червените дяволи" срещу Нюкасъл на "Олд Трафорд" в събота. 

Ръководството на Манчестър Юнайтед ще плати 22 милиона паунда (30 милиона евро) на Барселона за услугите на Педро, чиято амбиция да играе като титуляр преди Евро 2016 наклони везните за трансфер в английската Висша лига

Родригес е 6-ото ново попълнение на "червените дяволи" през настоящото лято след Бастиан Швайнщайгер, Морган Шнайдерлин, Мемфис Депай, Серхио Ромеро и Матео Дармиан.  

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички