Рамос проговори и каза истината за новия си договор и Манчестър Юнайтед


Рамос проговори и каза истината за новия си договор и Манчестър Юнайтед
Снимка: Иван Йочев

2475 0

Новият капитан на Реал Мадрид Серхио Рамос днес официално поднови договора си с "белия балет". Той ще остане още 5 години в клуба, като подписа до 2020 година, а ръководството на тима ще му плаща около 10 милиона евро на година. 

"Това да съм част от този клуб е мечта. Благодаря на всички - на президента, на брат ми, на семейството ми. Искам да остана в този клуб възможно най-дълго. Сърцето и умът ми винаги са искали да бъда в Реал", почна речта си новият капитан на "белия балет". 

РЕАЛ МАДРИД ПЛАЩА, ЗА ДА ОСТАНЕ ДЕ ХЕА В ЮНАЙТЕД

"Това да съм капитан на Реал Мадрид винаги е било истинско признание за мен, но и огромна отговорност. Нямам никакъв страх от Бернабеу. Надявам се феновете да ми дават любовта, която досега съм получавал". 

Защитникът адресира постоянните информации за негово желание да напусне в посока Манчестър Юнайтед заради по-голямата заплата, която от "Олд Трафорд" му предлагаха. 

"Удължаването на договора ми никога не е зависело от пари. Никога не съм казвал, че искам да напусна отбора. Дали съм имал проблем за пари с президента? Разбрахме се за 5 минути, това никога не беше проблем. Мотивацията ми никога не е била заради парите, а заради моето семейство. Ако ставаше въпрос за пари, щях вече да съм напуснал. 

Искам истината да е ясна - никога не съм искал да напусна Реал Мадрид. Много неща се изговориха, но аз си замълчах в знак на респект към клуба", категоричен беше Рамос по време на днешната си пресконференция. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички