В Англия полудяха: Мюлер "отчаян" да подпише с Манчестър Юнайтед


В Англия полудяха: Мюлер "отчаян" да подпише с Манчестър Юнайтед

2238 0

Един от най-големите асове на Байерн Мюнхен е пред трансфер в Манчестър Юнайтед. Става въпрос за един от голмайсторите на тима - Томас Мюлер, който има желание да премине при "червените дяволи" след трансфера на добрия му приятел Бастиан Швайнщайгер там.

Според информация на "Mirror" и "Daily Mail", атакуващият полузащитник е разкрил в тесен кръг приятели, че иска да се пробва на Острова, въпреки че е сред най-добрите футболисти в Байерн.

Той също не е в оптимални отношения с треньора Хосеп Гуардиола, с когото имаха публични свади няколко пъти през миналия сезон. Това е втората причина Мюлер да е заинтригуван от трансфер в Манчестър Юнайтед.

Такава сделка обаче изглежда невъзможна, след като Карл Хайнц Румениге беше категоричен, че немският национал не се продава за никаква сума. Освен това подчерта, че в Байерн трябва да са луди, за да продадат най-постоянно представящия се играч в последните 3-4 години.

Въпреки това "червените дяволи" не се отказват, а последната им оферта е на стойност 50 милиона паунда (по информация на "Кикер").

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички