Трансферна цел на Манчестър Юнайтед се сдоби с няколко обвинения на Острова


Трансферна цел на Манчестър Юнайтед се сдоби с няколко обвинения на Острова
Снимка: Gulliver/GettyImages

2514 0

Капитанът на Астън Вила и трансферна цел на Манчестър Юнайтед - Джак Грийлиш, е с няколко повдигнати обвинения, след като бе въвлечен в пътен инцидент по време на карантината през март. Медиите на Острова излязоха с информация, че полицията е започнала разследване, след като полузащитникът на Вила бе заснет да напуска апартамента си в Бирмингам, след което последвала и катастрофата на 29 март.

„Футболист от Висшата лига бе обвинен в невнимателно шофиране и това, че не е спрял или докладвал за инцидента. Джак Грийлиш е обвинен за инцидента в Уотърсайд, Дикънс Хет, Солихъл, в неделя, 29 март. Започнато е разследване, след като отвърнахме на информации за автомобил, ударил паркирани превозни средства и шофьор, тръгнал пеша“, заявиха от полицията в Западен Мидландс в свое изявление.

24-годишният футболист ще се яви пред Върховния съд в Бирмингам на 25 август. Грийлиш е една от основните трансферни цели на "червените дяволи", но все още не е ясно дали отборът ще успее да се споразумее с бирмингамци за трансфера на своя капитан. 

Междувременно бившата звезда на Ман Юнайтед и легенда на българския футол - Димитър Бербатов, изказа мнението си за това дали "червените" се нуждаят от Грийлиш. Какво е мнението на Берба - четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички