Това Челси ли е?! Звезда ужаси с описание на настроението в съблекалнята на "сините"


Това Челси ли е?! Звезда ужаси с описание на настроението в съблекалнята на "сините"
Снимка: Getty Images

1772 0

Крилото на Челси Рахийм Стърлинг разказа за атмосферата в съблекалнята на тима през настоящия сезон. Дебютният за него сезон със синята фланелка върви ужасно - тимът няма да играе в Шампионска лига следващия сезон и няма да спечели нито един трофей.

Стърлинг не е свикнал със случващото се

Това, както и поредицата от загуби във Висшата лига, са неща, с които англичанинът не е свикнал с бившия си отбор Манчестър Сити. Стърлинг преживява трудно развоя на събитията, но се надява новият мениджър, който и да е той, да оправи нещата на "Стамфорд Бридж".

Тъжната картина от съблекалнята

"В живота не може да бъде позитивен всеки твой ден. Понякога има лоши моменти. Досега никога не съм попадал в подобна ситуация в кариерата си, но съм повече от готов за това изпитание. Ние сме разстроени, когато отиваме в съблекалнята, чувстваме яд и разочарование. Понякога мачът свършва, а ти просто седиш в съблекалнята и гледаш в празното, защото не можеш да проумееш какво се е случило", заяви крилото, цитиран от "The Sun".

"Tрудно е да се примириш с това. Винаги се опитваш да видиш позитивно решение. Не е лесно. Всички в съблекалнята са свикнали с чувството да побеждаваме всяка седмица. Това е нещо, на което се наслаждаваме и искаме да си върнем. Тази година го няма и не е перфектно", продължи Стърлинг.

"Нивото на нашата игра, включително и на моята, не е такова, каквото трябва да бъде. Не съм близо до обичайното си ниво. Но футболът може да бъде жесток и колкото повече се опитваш да поправиш нещо, толкова по-зле става. Ако си съсредоточен върху нещо, то може да стане само по-зле", убеден е англичанинът.

Надеждата

"Трябва да видим правилната посока и да видим какви планове има новият мениджър", завърши бившата звезда на Сити. А ето кога ще стане ясно кой ще води Челси занапред.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички