Нови проблеми! Франк Лампард не премълча за главоболия с футболист на Челси


Нови проблеми! Франк Лампард не премълча за главоболия с футболист на Челси
Снимка: Getty Images

2219 0

Треньорът на Челси - Франк Лампард, не скри от феновете на тима и широката футболна общественост, че проблемите пред него не се изразяват само в липсата на положителни резултати. 

Наставникът на лондончани сподели информация относно здравословното състояние на един от своите играчи Марк Кукурея. От думите му става ясно, че защитникът ще липсва няколко седмици поради контузия в квадрицепса. 

Кризата в Челси

"Сините" допуснаха петото си поредно поражение във всички турнири под ръководството на засега временния наставник. Последното такова дойде срещу Брентфорд в сряда. "Пчеличките" се наложиха с 2:0 насред "Стамфорд Бридж", оставяйки съперника на 11-ото място в класирането.

"Кукурея е контузен. Той се самоконтузи на тренировка преди два дни. Няма да бъде на разположение няколко седмици поради травма в квадрицепса", коментира Лампард, цитиран от "Football.London".

Заместникът

Испанският ляв краен защитник записа 2 асистенции в 33 мача във всички турнири през сезона до момента. Той не взе участие при загубата от Брентфорд. Като негов заместник се яви Бен Чилуел. Очаква се именно на него да разчита специалистът, докато Кукурея се завърне в игра.

Като най-вероятен заместник на Лампард се явява бившият треньор на Тотнъм Маурисио Почетино. С какво той убеди ръководството на лондончани, че е точният човке?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички