Тотнъм се възползва от вечното оправдание на английските отбори в Шампионска лига


Тотнъм се възползва от вечното оправдание на английските отбори в Шампионска лига

1191 0

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино обясни отпадането на Тотнъм от Шампионска лига с липсата на класа в състава на "шпорите", както и с невъзможността отборът да се подготви пълноценно в цикъл събота-сряда-събота.

"Това бе хубав урок за бъдещето, ако отново се класирме за Шампионска лига. Ще опитаме да направим това, но може би ще се наложи да направим и някои промени в отбора. Имахме добра възможност да премерим сили на най-високо ниво и да видим къде се намираме", коментира наставникъкт след загубата от Монако.

"За да бъдем на нужното ниво и в Шампионска лига, и в Премиър лийг, се нуждаем от нещо повече - може би ни трябва повече класа. За нас е добре, че ще продължим в Лига Европа. Нашият клуб е в период на изграждане и има още какво да подобряваме. Да играем в цикъл събота-сряда бе доста изтощително.

Трудно ни бе да се подготвяме добре за всеки следващ мач. В момента се чувстваме зле от отпадането, но утре е нов ден. Трябва да останем оптимисти и да продължаваме да се борим. В събота ни предстои нов важен мач срещу Челси и трябва да излезем за победа", каза още Почетино.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички