Хари Кейн с прекрасна новина за Тотнъм


Хари Кейн с прекрасна новина за Тотнъм
Снимка: Getty Images/Guliver

683 0

Звездата на Тотнъм Хари Кейн даде категорично да се разбере, че няма никакво намерение да напуска Тотнъм и иска да бъде част от отбора още дълго време.

Нападателят е готов да поднови контракта си, въпреки че сегашният е до 2020-а, но все още не може да постигне споразумение с ръководството.Това поражда непрекъснати спекулации, че Манчестър Юнайтед ще го привлече. 

„Щастлив съм в клуба. Много хора ще спекулират относно бъдещето ми, но аз се чувствам отлично тук и това се видя в мача срещу Уест Хям“ заяви Кейн, който вкара два гола и донесе победата на "шпорите".

„Няма много по-хубавo усещанe от това да си на „Уайт Харт Лейн“ и да вкараш в лондонско дерби. Така че аз съм щастлив да бъда тук и искам да остана още дълго време.

В момента сме в процес на преговори и съм убеден, че ще постигнем споразумение. Не съм притеснен и не съм изисквал това, което пишат във вестниците. Искам да бъда тук дълго време и съм сигурен, че това ще се случи. Напълно съм концентриран върху представянето на Тотнъм, защото бъдещето пред нас е светло“ добави Кейн, цитиран от "Сън".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички