Тотнъм се върна от ада за по-малко от 40 минути и шокира Борнемут


Тотнъм се върна от ада за по-малко от 40 минути и шокира Борнемут
Снимка: Getty Images

1642 0

Тотнъм победи като гост Борнемут с 3:2 в среща от 14-ия кръг на Висшата лига в Англия. "Шпорите" изоставаха с 2:0 в 50-ата минута на срещата след на Кийфър Мур. След това момчетата на Антонио Конте реализираха обрат, като Сесеньон вкара в 57', Бен Дейвис в 73', а пълният обрат донесе Родриго Бентанкур във втората минута на добавеното време. 

След първоначално първо полувреме, което бе за сметката на новака във Висшата лига, Тотнъм успя да се "окопити" и направи знаменит обрат. 

Адам Смит центрира прецизно за Кийфър Мур в 50-ата минута. Нападателят отбеляза с глава и така удвои аванса за „черешките“. Седем минути по-късно Пиер-Емил Хьойберг подаде за Раян Сесеньон, който си отвори пространство и шутира. Англичанинът върна едно попадение за Тотнъм – 1:2.

След центриране от ъглов удар в 73-ата минута на втора греда от Хюн-Мин Сон, Бен Дейвис бе не покрит и засече топката във вратата на „черешките“, за да изравни резултата. Хюн-Мин Сон стреля от воле в 77-ата минута и прати топката в десния ъгъл на вратата, но Марк Травърс показа рефлекс и отрази.

Във втората минута на добавеното време на мача, Родриго Бентанкур засече рикоширала топка, за да осъществи пълен обрат за „шпорите“, които се върнаха от 0:2 и успяха в крайна сметка да спечелят трите точки срещу „черешките“.

След този успех Тотнъм заема 3-о място във временното класиране във Висшата лига с 26 точки, докато Борнемут е 14-и с 13 пункта в своя актив.

А тук може да видите как се разви срещата между Лестър и Манчестър Сити.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички