Лудост! Тотнъм вкара в 96', Конте издивя от кеф, а ВАР не бе казал последната си дума (ВИДЕО)


Лудост! Тотнъм вкара в 96', Конте издивя от кеф, а ВАР не бе казал последната си дума (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

10861 0

Отборите на Тотнъм и Спортинг Лисабон не успяха да се победят след изключително драматичен мач и равенство 1:1 в петия кръг от груповата фаза на Шампионска лига. До 80-ата минута "шпорите" изоставаха в резултата в Лондон, а в шестата минута на добавеното продължение на мача дори стигнаха до пълен обрат, но ВАР не бе казал последната си дума.

В 22-ата минута Спортинг Лисабон откри резултата. Гостите успяха да преодолеят средната линия на Тотнъм, а след това Паулиньо намери Маркъс Едуардс. 23-годишният халф се озова с топка в крака на границата на наказателното поле и не се поколеба да отправи мощен удар към далечния ъгъл на вратата, който се озова в мрежата.

Video edited on Kapwing

В края на първата част гол на Себастиан Коатес във вратата на Тотнъм бе отменен. В началото на втората част Ерик Дайър бе близо до изравнителен гол, но стражът на Спортинг го спря. Последваха минути, в които "шпорите" изглеждаха така сякаш не са способни да намерят път към противниковата врата.

В 80-ата минута Тотнъм все пак успя да стигне до изравнителен гол. След центриране от корнер Иван Перишич намери Родриго Бентанкур, който успя да се извиси във въздуха над всички, за да забие топката в мрежата с глава.

Video edited on Kapwing

Голямата драма настъпи в шестата минута на добавеното продължение на мача, когато Хари Кейн опъна мрежата на Спортинг за пълен обрат. Антонио Конте полудя от радост при гола, но попадението бе отменено от ВАР заради засада. Впоследствие страстният Конте си изпусна нервите и бе изгонен с червен картон.

Video edited on Kapwing

В другия мач от групата Айнтрахт Франкфурт победи Олимпик Марсилия с 2:1. Така мач преди края и четирите отбора в групата имат шанс да се класират за елиминациите. Лидер в подреждането е Тотнъм с осем пункта, втори и трети са съответно Спортинг и Айнтрахт с по 7 точки, а Марсилия е четвърти с шест пункта.

В последния кръг Тотнъм гостува на Марсилия, а Спортинг посреща у дома тима на Айнтрахт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички