Брайтън разкости Челси за едно полувреме в завръщането на Греъм Потър (ВИДЕО)


Брайтън разкости Челси за едно полувреме в завръщането на Греъм Потър (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1205 0

Отборът на Брайтън успя да поднесе изненадата в 13-ия кръг на английската Висша лига. Тимът на Роберто Де Дзерби победи Челси с 4:1 у дома при завръщането на Греъм Потър обратно в Брайтън, нанасяйки му първа загуба като мениджър на лондончани. 2 от попаденията на "чайките" бяха дело на футболисти на "сините" в собствената си врата.

Първият гол падна в петата минута. Леандро Тросар бе изведен сам срещу Кепа Арисабалага, успя да премине през него и вкара в опразнената врата за 1:0. В 14-ата минута Рубен-Лофтъс Чийк пък прати топката в собствената си врата, след като се опита да изчисти центриране от корнер.

 

В 42-ата минута се стигна и до втория автогол във вратата на "синие". Тревор Чалоба се опита да пресече пас, но топката рикошира в крака му и влезе във вратата пазена от Кепа за 3:0.

 

Челси показа живец през втората част, като успя да върне гол дело на Кай Хаверц с глава. "Сините" всячески се опитваха да се доберат до още попадения с надеждата да стигнат поне до равен, но това така и не се случи.

 

В добавеното време на срещата Паскал Грос сложи точка на спора. Хулиен Сису нанесе два удара, които бяха отразени от резервата Едуард Менди, при добавката обаче Грос оформи крайното 4:1.

Междувременно се появиха информации, че Греъм Потър и Кристиан Пулишич не си комуникират?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички