Тотнъм с късна офанзива за Усман Дембеле


Тотнъм с късна офанзива за Усман Дембеле
Снимка: Getty Images/Guliver

2704 0

Тотнъм Хотспър ще направи късна офанзива за френския футболист на Барселона – Усман Дембеле, твърдят медиите в Англия. Това ще се случи, след като „шпорите“ претърпяха крах с привличането на Луис Диас от Порто, след като колумбийският национал предпочете да подсили Ливърпул.

Каталунският клуб пък има голямо желание да се освободи от Дембеле, след като световният шампион с Франция отказва да преподпише договора си с испанците, а той изтича в края на този сезон. Според информациите Манчестър Юнайтед, Нюкасъл и Челси са другите три клуба от Висшата лига, които обмислят предложение за Дембеле.

Според Daily Mail обаче от Тотнъм са се свързали вече с Барса за 24-годишния футболист и той може да заиграе в северен Лондон. „Блаугранас“ иска да получи 20 милиона евро за своя футболист, но Тотнъм не е склонен да даде тази сума, след като отделно ще трябва да плаща и 8 милиона паунда на година по заплатата на крилото.

Дембеле не можа да се утвърди и в този състав на Барселона през кампанията поради честите контузии и има 11 мача във всички надпревари, в които е вкарал един гол и е подал за други два. А какви други интереси имат "шпорите" на трансферния пазар, научете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички