Тотнъм се включи в борбата за футболист на Барселона


Тотнъм се включи в борбата за футболист на Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

2833 0

Тимът на Тотнъм проявява интерес към халфа на Барселона Артур Мело, след като „шпорите“ искат да засилят конкуренцията в центъра на терена. Според испанското издание „Мундо Депортиво“ отборът от Висшата лига ще се бори с Интер, за да си осигури подписа на бразилеца.

Договорът на Артур с Барселона е до лятото на 2024-та година, но от публикацията в испанското издание става ясно, че Тотнъм и Интер имат намерение да увеличат заплатата на футболиста, ако той напусне „Камп Ноу“. Бразилският халф се присъедини към каталунците през юли 2018-та година, като бе считан за наследник на Шави Ернандес в центъра на терена. Интер вече обявиха, че се интересуват от футболиста, като той може да бъде включен в сделката по евентуалното преминаване на Лаутаро Мартинес в шампиона на Испания. Спърс от своя страна са готови да предложат в замяна Танги Ндомбеле, за да си осигурят подписа на Артур.

Въпреки че треньорът на Барселона Кике Сетиен заяви, че не желае да се разделя с Артур Мело, той има доста опции на разположение в центъра на терена. Клубът подписа с Френки Де Йонг миналото лято, а Серхио Бускетс и Иван Ракитич също играят на тази позиция. Карлес Аленя пък ще се завърне от Бетис през лятото. А ето кой съотборник на Артур е желан от Наполи.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички