Арсенал и Тотнъм в спор за Клеман Лангле от Барселона


Арсенал и Тотнъм в спор за Клеман Лангле от Барселона
Снимка: Getty Images

1644 0

Известен факт е, че отборите на Арсенал и Тотнъм Хотспър са яростни съперници и години наред спорят кой е господарят на северен Лондон, ала сега двата отбора влизат в битка извън терена.

Става въпрос за бранителя на Барселона Клеман Лангле. Френският национал има 13 мача за „лос кулес“ през сезона, но английските клубове се интересуват от услугите му.

Договорът на бранителя с Барса изтича през лятото на 2026-а година, но самият той има желание да остане на „Камп Ноу“ и да се бори за мястото си в отбора на Шави. Според испанските медии обаче защитникът е следен зорко от Арсенал и Тотнъм, които имат идея да се подсилят в отбранителния вал.

Fichajes пише, че Арсенал е възможно дори да отправи оферта за играча още през януари месец, за да засили конкуренцията в защита. Според медията Микел Артета иска да има добра вариетивност на Бен Уайт и Габриел, докато Антонио Конте държи да вземе поне двама нови бранители, но не е сигурно, че „шпорите“ ще организират трансферна акция през зимата за Ленгле.

По-вероятно изглежда Тотнъм да опита да предложи оферта на испанския гранд за защитника след края на настоящия сезон. А кой играч на "артилеристите" може да потегли към Каталуния, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички