Тотнъм последва примера на Ливърпул и разби Лийдс във Висшата лига


Тотнъм последва примера на Ливърпул и разби Лийдс във Висшата лига
Снимка: Getty Images

1507 0

Лондонският гранд Тотнъм разгроми Лийдс с 0:4 като гост в мач от 27-ия кръг във Висшата лига. "Шпорите" не показаха милост срещу възпитаниците на Марсело Биелса, които са в кошмарна форма и допускат ново тежко поражение след загубата от Ливърпул с 6:0 през седмицата.

"Белите" се разправиха със своя съперник в рамките на само 17 минути през първата част, когато вкараха три попадения. Мат Дохърти откри резултата след само десет минути игра, възползвайки се от асистенция на Райън Сесеньон. В 15' Дохърти се превърна в асистент за Деян Кулушевски, който удвои.

В 27-ата минута попадение реализира и голмайсторът на "шпорите" Хари Кейн. Оттам нататък мачът в общи линии се доиграваше, като в самия край на срещата гостите реализираха и четвърто попадение. Хюн Мин Сон се възползва от подаване на Хари Кейн, за да оформи крайното 0:4.

В подреждането Тотнъм е седми с 42 пункта - на четири точки зад четвъртия Манчестър Юнайтед, който е и с мач повече. Лийдс пък записа четвърта поредна загуба и заема 15-о място с 23 пункта - на три точки над зоната на изпадащите. В следващия кръг "шпорите" посрещат Евертън, а Лийдс гостува на Лестър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички