Звезда на Тотнъм бе контузена от... блестящ финт (ВИДЕО)


Звезда на Тотнъм бе контузена от... блестящ финт (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1177 0

Английският гранд Тотнъм записа пореден разочароващ резултат. Въпреки че само преди дни "шпорите" победиха шампиона и лидер във Висшата лига Манчестър Сити, този път те загубиха от Бърнли с 0:1, регистрирайки четвърто поражение за последните път двубоя в първенството.

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте получи и още един проблем след мача с Бърнли, след като един от титулярите му трябваше да бъде принудително заменен. Става въпрос за дошлия през зимния трансферен прозорец от Ювентус полузащитник Родриго Бентанкур.

Още в първите минути от двубоя срещу борещия се за оцеляване във Висшата лига Бърнли се стигна до травмата на уругваеца. Джош Браунхил от домакините се отличи с чудесно завъртане, което свари неподготвен Бентанкур.

Той се бе запътил към обратната посока и рязката смяна не му се отрази добре, като се подхлъзна болезнено и падна на терена. Родриго успя да се изправи на крака, но в крайна сметка проблемите му не отминаха и на почивката бе заменен от Хари Уинкс заради контузия.

Бентанкур оставя отлични впечатления след преминаването си в английския гранд и липсата му през втората част се усети в средата на терена за "шпорите". Самият Антонио Конте бе много разочарован след мача и коментира евентуална раздяла с Тотнъм.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички