Тотнъм няма да спира с трансферите - насочва се към "следващия Джуд Белингам"?


Тотнъм няма да спира с трансферите - насочва се към "следващия Джуд Белингам"?
Снимка: Getty Images

5513 0

Очевидно английският елитен футболен клуб Тотнъм ще бъде доста активен по време на зимния трансферен прозорец...

"Шпорите" вече обявиха официално сделката с РБ Лайпциг за Тимо Вернер, а малко по-късно стана ясно, че са изпреварили и Байерн Мюнхен за подписа на централен защитник, който е национал на Румъния.

Тотнъм поглежда към "следващия Белингам"

Според "Evening Standard", ръководството на клуба от Северен Лондон няма намерение да спира и ще се опита да осигури на Ангелос Постекоглу трето ново попълнение, което е определяно като "следващия Джуд Белингам".

Хейдън Хакни в действие

Става въпрос за 21-годишния халф на Мидълзбро - Хейдън Хакни, който вчера, 9-и януари, вкара гол във вратата на Челси при победата с 1:0 в първия 1/2-финал за Купата на Лигата.

Оригиналната позиция на Хакни е 'дефанзивен полузащитник', но той може да действа и като централен, и като атакуващ. Едно от най-силните му качества пък е умението да раздава разсичащи отбраната пасове.

Изданието допълва, че Ливърпул и Манчестър Юнайтед също проявяват интерес към този футболист, но и че самият той не бърза да напуска състава на Майкъл Карик. Договорът му е в сила до лятото на 2027-а година, а "Transfermarkt" го оценява на 7 милиона евро, но е ясно, че желаещите да си осигурят подписа му ще трябва да извадят поне 2-3 пъти повече пари!

*Иначе, Майкъл Карик бе много щастлив след успеха срещу Челси за Купата на Лигата и заяви, че футболистите му знаят какво ги очаква на реванша на "Стамфорд Бридж", но това няма да ги спре да се опитат да достигнат финала на турнира.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички